Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Victor RamonDen 20 årige debutant Victor Ramon (1-0) besejrede som forventet sin rutinerede modstander Hermin Isava (10-22) fra Venezuela. Han vandt med dommerstemmerne 40-36, 39-37, 40-36.

Det blev en kamp hvor Victor Ramon fra start arbejdede godt med sit jab for at finde afstanden mens hans modstander hele tiden søgte den ene hårde træffer med sit højre sving samt dybe venstre. Det lykkedes ind i mellem for Isava at ramme Victor Ramon. Men

Anden omgang havde Ramon mere held med at holde sin modstander på afstand, og begyndte selv at lande nogle hårdere træffere samt at få sin modstander til at misse mere.

I tredje omgang var det Victor Ramon der gik mest fremad, og arbejdede meget velovervejet bag sit jab, og fulgte godt op med sin højre hånd. Isava var dog stadig farlig med sine sving til hovedet, samt dybe krops slag. Men som de foregående omgange er det danskeren der scorede mest.

Sidste omgang var meget som de foregående omgange, hvor det var Victor Ramon der var den mest scorende og rene bokser af de to.

Alt i alt en flot debut til Victor Ramon, som viste godt arbejde på afstanden og scorede godt og fik holdt sin modstander godt på afstand.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

En hård debut-kamp. Men Victor klarede den med godt arbejde.
Jeg fik set kampen i Royal Arena mens jeg ventede på at Mark Knopfler gik på scenen :)
Og jeg fik set resten af stævnet her i morges. Det virkede teknisk fint, men producer-delen haltede lidt. Ét af kameraerne havde vist ikke fået indstillet hvid-balancen for billedet var meget mørkt. Andre gange så vi kun boksernes knæ fordi der ikke blev skiftet til et andet kamera i tide. Og nogle gange var billedet ikke fokuseret. Men kommentator-parret fungerede rigtig fint.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 77 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 77 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us