Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido5

Enock Poulsen (10-0) får på lørdag hænderne fulde, når han ved Danish Fight Night i Randers skal møde polske MichalSyrowatka (20-2) i et opgør om den ledige EU-titel. Enock Poulsen har forberedt sig i vante rammer i Århus, hvor han har haft russiske Petros Ananyan (14-1-2) som sparringspartner. Han har sørget for at gøre danskeren helt klar til kamp.

"Ved de første sparringer var han klasser bedre end mig, men i takt med, at jeg har vænnet mig til tempoet og er blevet skarpere, så har jeg kunne udbokse ham og det har givet en kæmpe selvtillid, at jeg kan gøre det mod en modstander, der faktisk er bedre end ham, som jeg skal op imod, siger Enock Poulsen til Århus Stiftstidende.

At han under sparringen har formået at steppe op og hæve niveauet gør ham overbevist om, at han kan gå hele vejen og snuppe EU-bæltet.

"Sådan en oplevelse giver virkelig selvtillid. Jeg har skulle tage imod nogle hårde slag ved vores sparring, men de har ikke rigtigt bidt på mig og det vidner om, at kroppen er klar. Jeg lægger mig ikke bare ned. Det er godt at vide, når jeg står overfor karrierens hårdeste kamp, lyder det fra Enock Poulsen.

Danskeren betegner sig selv som værende i sin bedste fysiske forfatning nogensinde. Det er en holdning, som hans træner, Thomas Povlsen, deler.

"Det kunne ikke være bedre. Det er for det meste en umulig opgave at få en sparringspartner herop, som er så højt rangeret som Petrus Ananyan. Vi er heldige, at vi har fået ham, men det er også nødvendigt for at få Enock helt op i niveau," siger Thomas Povlsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 116 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us