Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Gviniashvili Foto KGZ Fougstedt

Mikkel Nielsen (8-0) kommer den 4. juli på en meget interessant opgave, når han møder mexicanske José Luis Rodriguez Guerrero (9-2-2) ved Q Pro Boxings stævne i Aabenraa. Mens Mikkel Nielsen på BoxRec's computerrangliste ligger nummer 292, er mexicaneren placeret helt oppe som nummer 64.

Mikkel Nielsen ser frem til kampen - både fordi det er mod karrierens uden sammenligning vanskeligste modstander, men også fordi der er et bælte på spil. Kampen gælder den kosmetiske GBU I/C-titel.

"Jeg har haft otte kampe i min karriere, og det har ikke været let at få dem. Derfor ser jeg også frem til en titelkamp som denne. Det tilføjer noget ekstra spænding, nervøsitet og tænding. Der er noget på spil. Hvis man er bare en smule seriøs med sin boksning, så er man vant til at ofre sig, men man har lidt ekstra at give af, når der er en titel på spil," siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Mexicaneren er blot 20 år, og Mikkel Nielsen har allerede studeret sig frem til, at han kan blive et vanskeligt bekendtskab.

"Først og fremmest så er han mexicaner, og mexicanere er nogle hårde typer, som kommer for at slås. Fysisk er han et hoved højere end mig, og har længere rækkevidde. Jeg bliver nød til at bokse anderledes i mod ham," siger Mikkel Nielsen.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Hvorfor skal de lave den som titelkamp i et latterligt inferiørt forbund som GBU og endda om en intercontinentel titel i dette forbund? De kalder det endda en "VM-match" på plakaten. De 4 store forbund har masser af undertitler, man kunne satse på. Der er ikke brug for at byde endnu et forbund velkommen i Danmark. Det her er lige præcis det, der bidrager til en lede over profboksning og gør det svært at overbevise almindelige danskere om, at det er en fed sport. I 11 vægtklasser er GBU’s VM-titel ledig. I 13 vægtklasser er Interkontinental-titlen ledig. Rent tag-selv-bord. Hvad skal vi med det bras i Danmark?

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg er bestemt ikke uenig, men jeg synes, at fokus børe være et andet sted: Er det en god matchning eller ikke?

Dette ligner bestemt en rigtig spændende matchning. Det er cool. At vinderen så får overrakt et bælte, hvis værdi er på niveau med den sandwich, jeg fik til frokost i går, lever jeg med, så længe ingen forsøger at bilde mig ind, at vinderen nu skal regnes som mester på niveau med Spence og Crawford, for ligesom dem har han jo også et bælte...

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 75 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 75 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us