Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta2

Jeppe Morell (9-2) er efter et langt træningsophold i Rom mere end klar til lørdagens titelkamp, hvor han møder cubanske Dayron Lester (11-2) i et opgør, der gælder IBF Baltic-titlen.

Morell har i et par uger befundet sig i Rom, hvor han har sparret med italienske Giovanni De Carolis. Det er sparring, der har været med til at gøre Morell helt klar til kamp.

"Selve sparringen var rigtig god. Og det gik virkelig op for mig, at jeg havde at gøre med en bokser af internationalt topniveau. Sparringen var rigtig hård," siger Jeppe Morell til Jyllands-Posten.

"Det giver en stor selvtillid at have været igennem det her forløb. Mange af sparringssessionerne i Rom lignede også meget en kamp, fordi der både var kampleder og sekundering på, og folk der gik og tog billeder og video," tilføjer han.

Dayron Lester, der har base i Finland, bliver en særdeles vanskelig opgave for Jeppe Morell, og på BoxRec's computerrangliste er cubaneren placeret seks pladser højere end Morell. En sejr vil derfor være et afgørende skridt mod toppen for Morell.

Jeppe Morell har allerede lidt to nederlag i profkarrieren, og han kan derfor meget dårligt tåle endnu et kiks. Han er dog forberedt bedst muligt, og efter træningsopholdet i Italien fik han det størst mulige kompliment fra sin træningsmakker.

"De Carolis sagde til mig, at med de boksere, der er i min vægtklasse, så kan jeg gå rigtigt langt og vinde over de fleste. Det sagde jeg tak for, men han afviste, at jeg skulle takke. For det var ikke noget, han sagde for at være flink. Det var noget, han mente. Og det tror jeg er det største kompliment, jeg har fået i min karriere, når det kommer fra en mand, der ved, hvad han snakker om," siger Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 130 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us