Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Victor Ramon

Victor Ramon skal forberede sig på en særdeles rutineret modstander, når han på lørdag debuterer som professionel ved Danish Fight Night i Randers. Hans modstander bliver den 41-årige venezuelaner Hermin Isava (10-20), som til daglig residerer i Spanien.

"Jeg glæder mig meget til at komme i kamp. Det er gået godt med forberedelserne. Jeg har trænet intensivt. Jeg har været i gang i 7 uger og har trænet 2 gange om dagen. Jeg har fået nogle hårde omgange sparring, så jeg føler mig klar. Jeg synes samtidig, at jeg har lært en masse. Jeg tager det mere roligt og bokser med et godt overblik og fyrer dermed ikke bare alle kræfter af med det samme," siger Victor Ramon ifølge en pressemeddelelse.

Den 20-årige letweltervægter forbereder sig i Århus under kyndig ledelse af Thomas Povlsen. Her har han blandt andet sparret med Enock Poulsen, der bokser hovedkamp ved stævnet i Randers mod polske Michel Syrowatka. Træningen har været god og givende for Ramon, som dog ikke ved meget om, hvilken type modstander han står over for.

"Jeg kender ikke min modstander, men jeg tænker bare på al den hårde træning, som jeg har gennemført. Jeg har sparret med nogle rigtig gode boksere. Når man ved, at man har knoklet hårdt i træningslokalet, så føler man også, at man er klar, når man skal op i ringen. Jeg er helt klar på opgaven. Jeg har også bokset amatørkampe, så jeg ved jo godt, hvad der skal til for at vinde," siger han.

Hermin Isavas negative cifre på rekordlisten kommer af, at han gennem det seneste årti har mødt en lang række rutinerede og kompetente modstandere.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

https://politiken.dk/sport/art7236221/Da-kn%C3%A6gten-Victor-blev-professionel-og-gamle-Mogens-Palle-fik-karrysilden-galt-i-halsen


Og så det her klip med Hearn hvor han siger om Ruiz: "Joshua better be ready, 'coz this fat little fucker is coming to fight!"
https://youtu.be/juEVI0kLOVA

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 52 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us