Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kore v Szekeres 2 Foto Wende

Landry Kore (9-0-1) vender tilbage til hjemmebokserens ringhjørne, når han den 22. juni går i ringen ved Nordic Fight Night i Forum Horsens.

Landry Kore har i sine seneste kampe været på egen hånd og bokset på vanskelige udebaner i Belgien og Tyskland. Ikke desto mindre har han formået at bevare sin status som ubesejret, og den statistik skal han forsøge at udbygge, når han møder tjekkiske Tomas Bezvoda (6-6) i en kamp over seks omgange.

Tjekken ligner på papiret den type bokser, som er bedre, end cifrene antyder. To af hans sejre er kommet på udebane i henholdsvis Tyskland og Italien i kampe, hvor det ikke var planen, at han skulle vinde, og han er blot en enkelt gang blevet stoppet før tid. Da Kore ikke er i besiddelse af den store slagkraft, ligner det derfor en kamp, der kommer til at gå over alle seks omgange.

Også svenske Joanna Ekedahl (8-0) vender retur til Danmark. Svenskeren boksede i august sidste år i Struer, og nu tager den Stockholm-baserede letvægter så turen til Horsens. Her møder hun serbiske Jelena Janicijevic (2-1) i en kamp over seks omgange.

Serberen er på BoxRec placeret helt oppe som nr. 11 i fjervægt. Den rangering er kommet i hus efter en sejr på udebane i Frankrig mod Licia Boudersa.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 111 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us