Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Kotosovs

Efter tre knockout-sejre på stribe skal Oliver Meng (5-0) forberede sig på at gå flere omgange, når han ved Danish Fight Nivht den 15. juni i Randers møder franske Flavien Bruno Bogongo (6-7-4). Det ligner en modstander, hvor Meng vil få brug for alle de berammede otte omgange for at få sejren i hus, men det bliver heller ikke noget problem at gå den fulde distance, lover han.

"Min form lige nu er til at kunne bokse 15 omgange, hvis det skulle være. Det er helt fint med mig, hvis det bliver en hårdfør modstander. Jeg vil faktisk rigtig gerne op og have nogle flere omgange for at være helt ærlig. Det er kun blevet til 2 omgange i hver af mine seneste to kampe. Så det vil være superfedt at komme ud og få nogle flere omgange og få mere erfaring i kroppen. Men kommer der en chance for at stoppe ham før tid, så stopper jeg ham selvfølgelig. Der er heller ingen grund til at være deroppe for længe," siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Cifrene på Bogongos rekordliste virker ved første øjekast ikke imponerende, men det er værd at bemærke, at det er hårde modstandere, han har tabt til. Seks ud af de syv boksere, der har besejret ham, har selv haft status af ubesejret, og Bogongo har to gange bokset uafgjort mod den nuværende franske mester i weltervægt, Yahya Tlaouziti.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 68 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us