Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Møllenberg v Jovic5

Selvom man på lørdag ikke har mulighed for at være til stede ved det kombinerede amatør- og professionelle stævne i Græsted, kan der sagtens være mulighed for at se Oliver Møllenberg (2-0) i aktion, når han bokser stævnets eneste profkamp mod Kristian Bejko (2-2). Stævnet kan for den nette sum af 2 euro, som svarer til cirka 15 kroner, købes på hjemmesiden www.qppv.io.

18-årige Møllenberg, der har vundet sine hidtidige to profkampe, melder sig klar til kamp.

"Jeg tog en fysisk test med Thomas Macon for halvanden uge siden og jeg er i topform," siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.

Hans modstander, Kristian Bejko, har bokset to kampe i hjemlandet Albanien samt to kampe i Italien. Det er på udebane, at han har lidt sine nederlag.

"Vi følger hinanden på Instagram og jeg har holdt lidt øje med ham. Han ser ud til at være ligeså forberedt som jeg, og virker til at være en seriøs sportsmand. Jeg forventer at det bliver en hård kamp," lyder det fra Oliver Møllenberg.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det var da en pris der er til at overkomme. Linket virker dog ikke hos mig (Chrome på Windows). Det virker uden www, altså hvis jeg bare skriver qppv.io i adresselinjen

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 47 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us