Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Karelishvili 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (8-0) kommer til at stå over for spanske Gabriel Anguema (10-8), når der den 22. juni er Nordic Fight Night i Forum Horsens.

Spanieren er på BoxRec's computerrangliste placeret som nummer 167, hvor Ljungquist er nummer 149, og på papiret er han derfor danskerens hidtil stærkeste modstander. Hans rekordliste byder dog ikke på nogle sejre, der er værd at skrive hjem om. I stedet har han fået sine point ved at bokse næsten lige op med den dygtige Edmund Gerber og kun tabe ganske knebent på point.

Ljungquist boksede for en måned siden mod tjekkiske Dominik Musil, hvor han for første gang i karrieren gik otte omgange. Indsatsen var imidlertid ikke verdensklasse, og det forklarer danskeren med, at han var smånervøs for den længere distance.

"Nu ved jeg, at jeg sagtens kan gå omgangene, så jeg kommer til at begynde kampen i et højere tempo denne gang, og jeg kan godt love, at der kommer langt mere action. Jeg kommer til at vise hele værktøjskassen. Jeg vil vise, at der er forskel på Danmarks bedste og Spaniens bedste, så den skal have en over nakken fra første omgang," siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 98 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us