Menu
REKLAME HER
A+ A A-

April Adams

April Adams (11-1-1) forventer med god grund, at hendes tur til Danmark i den kommende måned vil byde på karrierens hidtil sværeste opgave. Her møder hun Dina Thorslund (13-0) i en kamp om danskerens WBO-bælte i superbantamvægt, og her skal australieren nok komme på en vanskelig opgave.

"Selvfølgelig forventer jeg, at det bliver min hårdeste kamp til dato. Dina er den nuværende verdensmester af en grund. Det ville ikke være en VM-kamp, hvis ikke det var en reel test. Du er nødt til at gøre dig fortjent til at nå det øverste trin i boksning, og jeg er klar til det," siger April Adams.

Det vil være en overraskelse af de større, hvis det skulle lykkes australieren at tage VM-bæltet med til den anden ende af kloden. Hun tror dog på muligheden og har gjort alt for at forberede sig bedst muligt til opgøret.

"Vi har set på al den video, der er tilgængelig, af Dina for at finde eventuelle fejl, vi kan udnytte. Der er fejl, men der er ingen tvivl om, at Dina gør, hvad hun gør, rigtig godt, og at hun ved, hvordan man bokser. Men spørgsmålet er, om Dina kan ride stormen af?" spørger April Adams.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 158 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us