Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido5

Enock Poulsen (10-0) skal nok være i perfekt form, når han den 15. juni møder polske Michel Syrowatka (20-2) om EU-titlen i letweltervægt. For tiden forbereder han sig i Århus, hvor han sparrer med Petros Ananyan, der er rangeret som nummer 13 på EBU-ranglisten, hvor Enock Poulsen endnu ikke har fået adgang.

"Det er perfekt, at Mogens kan få en bokser af denne kaliber til Aarhus. Min sparringspartner bokser med nogenlunde samme stil som min kommende modstander, så det kan ikke være bedre. Det glæder jeg mig til at opleve. Det bliver i høj grad min sparringspartner, der skal være med til at hjælpe mig til at være skarp og komme i rigtig god form til denne titelkamp," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Også Jeppe Morell er i fuld gang med træningen med højtprofilerede udenlandske sparringspartnere. At det er lykkedes at få en fyr som Petros Anayan til Århus betragter Mogens Palle som et scoop:

"Jeg betragter det som lidt af et scoop at få ham til landet, idet boksere af den kaliber normalt ikke lader sig engagere som sparringspartnere i en længere periode. Det er lidt af en sjældenhed med sparringspartnere på det niveau," lyder det fra Mogens Palle.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 179 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us