Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Peralta2

Ditlev Rossing (11-0) skal i ringen mod en ubesejret og tilsyneladende ukendt afrikaner ved navn Landry Matete (11-0-1), når han den 15. juni i Randers skal forsvare sin WBC youth-titel i cruiservægt.

Landry Matete var allerede for halvandet år siden inde i billedet som modstander til Rossing, men ved den lejlighed lykkedes det vist ikke congoleseren at få visum, hvorfor Rossing ved den lejlighed fik en anden modstander. Matete er ikke registreret på BoxRec.com, men hans rekordliste med 11 sejre og en enkelt uafgjort kamp er bekræftet af forbundet i Congo, og Landry Matete er godkendt af WBC til at bokse om forbundets ungdomstitel.

Matete bokser sideløbende som amatør og professionel, og så sent som i marts vandt han det congolesiske mesterskab, og han satser på at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020.

"Landry Matete er en helt anden type bokser end modstanderen i mit seneste titelforsvar. Dengang mødte jeg en vild slugger fra Argentina. Nu kommer der en meget dygtig teknisk bokser, som der er rig mulighed for at lave en rigtig god kamp mod. Han har en masse boksning i sig. Han kommer ikke bare for at slås. Han kommer for at bokse sin chance. Han er noget højere end mig, og han ved godt, at hans chance ligger i at bokse mig udefra bag sit jab. Men det er mod en type som ham, at jeg er allerbedst, når jeg går ind og lukker afstanden og kommer ind på halv-distancen. Det bliver en rigtig god kamp og jeg tror, at jeg vil kunne levere et brag af en knockout," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Stævnet byder som bekendt på to øvrige og meget interessante titelkampe, når Enock Poulsen (10-0) og Michel Syrowatka (20-2) mødes om EU-titlen i letweltervægt, og når Jeppe Morell (9-2) møder Dayron Lester (11-2) i en kamp om IBF Baltic-titlen i letsværvægt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 107 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us