Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Shkarupa 2

Det var særdeles knebent, at det lykkedes Lolenga Mock (43-16-1) at revanchere nederlaget mod argentinske Mateo Damian Veron (28-24-3). Efter 12 meget hårde og intense omgange fik Mock en kneben sejr på split decision, men det ændrer ikke på billedet af, at Mock er meget langt fra fordums styrke og bør overveje, om ikke karrieren er forbi.

Alle tre dommere scorede kampen 114-112 - to af dem til Mock og den tredje til argentineren.

Mock havde dårlig timing, dårlig afstandsbedømmelse, og han var flere gange undervejs i opgøret rystet. Noget, der ellers kun meget sjældent er set med Mock.

For fire måneder siden havde Mock travlt med gennem otte omgange at jagte den meget bevægelige argentiner. Denne gang lykkedes det allerede efter ganske få sekunder at fange Veron i hjørnet, uden at han dog for alvor fik gjort skade på argentineren.

I 2. omgang var det ved at gå galt for Mock, der blev ramt af to korte hooks og var voldsomt rystet. Den 47-årige dansk-congoleser sejlede rundt, men formåede mirakuløst at holde sig på benene. Der var dog ingen tvivl om, at argentineren havde vundet krigens første slag.

Lolenga Mock forsøgte at kæmpe sig tilbage, men han havde det meget svært mod argentineren, der var strategisk klog og gik ind for at holde i infight, når han havde sat pointgivende træffere ind.

Det var svært at få øje på Mocks timing, som til tider virkede ikke-eksisterende. Han måtte i stedet satse på at slås som et vilddyr, men selv i den disciplin viste argentineren sig stærk. I 5. omgang satte en højre uppercut fra Veron dagsordenen, og da Mock senere i omgangen et kort sekund igen virkede rystet efter et venstre hook, blev det heller ikke i denne runde, at han kom tilbage i kampen.

Veron havde i kampens første halvdel fået adskillige henstillinger for at holde, og i 7. omgang havde den tyske kampleder set nok, og argentineren fik fratrukket et point. Et muligt vendepunkt for Mock, der slåssede sig til omgangen, og dermed bragte balance i pointene på knock-out.dk's scorecard.

Lykken vendte dog i de efterfølgende runder, hvor Mocks vedvarende pres gik ned i tempo. Han kom nu fremad i et tilpas adstadigt tempo til, at argentineren kunne sende gode jabs og venstre hooks til kroppen afsted. I 9. omgang måtte Mock desuden æde et højre hook, der så ud til at ryste ham.

I 10. omgang fik Veron igen fratrukket et point - denne gang for at slynge Mock i gulvet - men det var kun på papiret, at det hjalp. Mock kæmpede tappert, men måtte tage imod adskillige hårde træffere.

Knock-out.dk scorede kampen 114-112 til Mateo Damian Veron, og trods sejren bør Lolenga Mock for alvor overveje, om ikke boksekarrieren er forbi.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 106 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us