Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo v Lakatos Foto Sauerland

Haris Dzindo (10-0) er stadig ubesejret, efter han i fire omgange bøvlede rundt med bosniske Benjamin Skender (5-15). Dzindo var klart den bedste bokser og ramte rent mange gange, men han formåede ikke at få kampen afgjort før tid og måtte derfor nøjes med en tårnhøj pointsejr.

At Dzindo var et niveau eller to bedre end sin bosniske landsmand, var der helt fra begyndelsen ingen tvivl om. Benjamin Skender var kommet til Århus for at kæmpe for pengene, men når han forsøgte at presse Dzindo, blev han straffet af både venstre jabs, hooks og højre kryds.

En dyb serie både dybt og højt tidligt i 2. omgang gjorde livet surt for Skender, som dog fortsatte med at kæmpe alt det, han kunne. Beklageligvis kunne han ikke alverden - altså udover at tage imod øretæver, og dem fik han en del af.

Benjamin Skender var i dårlig form og hev voldsomt efter vejret allerede efter et par omgange. Dzindo boksede egentlig pænt og varieret, men slagene bed åbenbart ikke for alvor på bosnieren, der i hvert fald blev stående på benene, omend han havde meget travlt med at spoile og klamre sig til Dzindo.

To dommere scorede kampen 40-36, mens den sidste havde 40-35 til Haris Dzindo.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 159 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us