Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Kohout 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (8-0) er en af de danske boksere, der er meldt klar til kamp, når Team Sauerland den 22. juni arrangerer Nordic Fight Night i Forum Horsens. Ljungquist boksede senest for to uger siden, hvor han uden at imponere pointbesejrede Dominik Musil (3-2) på point efter otte omgange.

"Sejren var jeg ikke i tvivl om før kampen, men det var min første kamp over otte omgange, så det var en god oplevelse for mig. Det er selvfølgelig altid fedt at stoppe sin modstander, men det er også vigtigt at vide, at du kan gå omgangene, hvis det ikke sker, og nu ved jeg, at jeg er komfortabel med at gå otte omgange," siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse

Den danske sværvægter fylder 29 år til sommer, og han er endnu blevet matchet temmeligt forsigtigt. Han håber da også, at promotoren vil sætte ham op mod modstandere af en karat, så han kan vise, hvad han er værd.

"Jeg vil tage et skridt op i hver kamp. Jeg vil være den bedste, og det er derfor, jeg skal fortsætte med at gå længere og længere op ad stigen. Jeg stoler på min promotor Team Sauerland, og jeg ved, at de vil fortsætte med at træffe det rigtige valg af modstandere for mig," siger Kem Ljungquist.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 175 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us