Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Jakovljevic Foto Sjørup

Forberedelserne vil være i top for Jeppe Morell (9-2) inden mødet med finsk-cubanske Dayron Lester (11-2) den 15. juni i Randers Hallen. Morell er frem til den 25. maj på træningslejr i Italien, hvor han sparrer med Giovanni De Carolis, og når han efterfølgende er vendt hjem til Århus, kommer ukrainske Max Bursak på besøg i Smilets By for at gøre Morell totalt kampklar.

"Den 15. juni vil man ikke kunne finde en mand, der er i bedre form end mig. Det kan ikke lade sig gøre. Jeg har forberedt mig i lang tid og gjort alt på den rigtige måde til punkt og prikke, og der stadig tid til at blive endnu bedre," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

Giovanni De Carolis har tidligere i karrieren mødt Lolenga Mock og tabt så knebent, som det nu engang kan lade sig gøre. Senere i karrieren imponerede han ved på udebane i Tyskland at besejre Sauerlands store håb Vincent Feigenbutz, ligesom han boksede uafgjort med en anden af den tyske stalds håb, Tyron Zeuge.

Max Bursak er tidligere EBU-mester, men har dog måttet se sig besejret, når han har mødt nogle af fagets helt hårde drenge - eksempelvis Gilberto Ramirez, som han forrige år tabte til i en VM-kamp.

Jeppe Morell ser frem til kampen mod Dayron Lester. En kamp, som gælder IBF Baltic-titlen i letsværvægt. En titel, der i sig selv ikke er stor, men som kan kvalificere en bokser til en placering på den betydningsfulde verdensrangliste.

"Jeg kender mine færdigheder og har testet mig selv af i træningslokalet. Jeg kan se, at jeg er bedre nu, end jeg har været før. Så jeg ved med mig selv, at denne kamp kommer på det rigtige tidspunkt. Jeg stoler på mine egne evner og er ikke bange for at møde en, der også har nogle evner. Jeg mener, at det er i sådanne kampe, at mine evner kommer bedst i spil, fremfor hvis jeg møder en, som ikke kan udfordre mig på samme måde," lyder det fra Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 76 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us