Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Dion Foto Sjørup

Lolenga Mock (42-16-1) er ved at nå til de sidste og afgørende forberedelser til sin kamp næste lørdag mod argentinske Matteo Damian Veron (28-23-3). De to boksere mødtes som bekendt i januar, hvor argentineren i løbet af de otte omgange, som kampen varede, var for hurtig, bevægelig og smart for den 47-årige dansk-congoleser og dermed vandt en fair pointsejr.

Den kamp er blevet nærstuderet i Århus, og træner Ivor De Lima er klar med opskriften på, hvordan Mock vinder returkampen.

"Han skal ikke have lov til at løbe rundt eller opsøge kontakten, så han kan omklamre Mock. Når han kommer tæt på, skal der arbejdes hver gang. Det må ikke blive ligesom deres seneste opgør. Vi er nødt til at få ødelagt den anden boksers rutine," siger Ivor De Lima til Århus Stiftstidende.

Lolenga Mock har nu tabt to kampe i streg, men han føler sig mere end klar til kampen, der gælder den ledige IBA-titel i supermelelmvægt.

"Jeg er nødt til at vise, hvad jeg kan. Det her er min by. Det er mine venner og familie, der sidder ude blandt publikum. Det er mit hjem. Alle er der. Det skaber også forventninger til mig og derfor skal jeg også være helt klar, så jeg kan gøre dem glade. Flere af dem så min kamp i Struer og jeg vil gerne gøre det godt," siger Lolenga Mock.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 133 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us