Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Jakovljevic Foto Sjørup

Jeppe Morell (9-2) får hænderne mere end fulde ved det kommende Danish Fight Night-stævne den 15. juni i Randers. Her møder han finsk-cubanske Dayron Lester (11-2) i en kamp, der gælder den ledige IBF Baltic-titel i letsværvægt.

"Han ser god og stærk ud, så jeg skal virkelig bokse op til mit bedste. Men jeg er også glad for at møde en modstander med så flot en rangering. For så vinder jeg ikke kun et bælte men også en flot ranglisteplacering, som kan kvalificere mig til nogle endnu større kampe i fremtiden. Det er det, som jeg altid har bokset for. Det har altid været mit mål at komme op og bokse de store kampe," siger Jeppe Morell iføloge en pressemeddelelse.

Det var den samme titel, som Morell for snart halvandet år siden forsøgte at vinde mod Sven Fornling. Ved den lejlighed lykkedes det ikke, men i andet forsøg har danskeren ikke råd til at kikse.

"Det er på tide, at jeg får en titel. Nu skal jeg gøre det arbejde færdigt, som jeg ikke fik gjort færdigt sidst i min titelkamp mod Sven Fornling. Det bliver om den samme titel, dog mod en anden modstander. Nu handler det om at få bæltet hjem for enhver pris. Om det så skal koste mig et øje. Jeg er klar til at ofre alt for at vinde og erobre denne titel," lyder det fra Jeppe Morell.

På BoxRec's uafhængige computerrangliste er Jeppe Morell placeret som nummer 87, mens Dayron Lester er nummer 53. Det ligner altså endnu en kanonmatchning til det stævne, hvor Enock Poulsen (10-0) bokser EU-titelkamp mod Michal Syrowatka (20-2) fra Polen. Med to matchninger på det niveau kan tilskuerne efter alt at dømme se frem til det foreløbig bedste Danish Fight Night-stævne.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det lyder ganske rigtigt som en fin matchning. Også selv om en Baltic titel ikke er helt så prestigefyldt som overskriften kunne antyde.

Godt at høre at Jeppe denne gang har lidt mere kampgejst. Måske har teamet haft en god snak om hvem det er der har det kølige overblik til at tage beslutningen om hvorvidt bokseren skal opgive eller kæmpe videre.

Mht “bedste stævne” så føler jeg ikke at et stævne uden Jonas Madsen kan nå dette prædikat.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg ser at Lester har vundet over Adamek? Det er da lidt af et navn. Jeg kiggede så lidt nærmere på Adameks historik og han har åbenbart haft mere end det ene "underlige" nederlag bl.a. til finske Enbom (9-0-0), så Lester vandt over en Adamek på hastig retur?

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu er det jo ikke den gamle stjerne Tomasz Adamek fra Polen som Lester har vundet over, det er derimod den tjekkiske journeyman Tomas Adamek

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 106 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us