Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Kohout 2 Foto Sauerland

Kem Ljunqguist (8-0) sikrede sig lørdag aften sin ottende sejr som professionel, da tjekkiske Dominik Musil (3-2) planmæssigt blev pointbesejret efter otte omgange. Det kan dog diskuteres, om det var en sejr, som bragte danskeren ret meget videre, for det, der foregik oppe i ringen, var ikke specielt imponerende.

Det blev en meget rolig indledning på kampen. Faktisk så rolig, at den østrigske kampleder allerede midtvejs i 1. omgang bad de to boksere om at skrue op og begynde at slå lidt på hinanden. Det gjorde de så - og det var danskeren, der gjorde de bedst og vandt de første point.

Kem Ljungquist blev på vægten den lille af de to, men kiloene sad væsentligt bedre fordelt på danskeren, der var højere og havde længere rækkevidde end Musil. Det udnyttede han effektivt ved at bokse på afstand og score på kontrastød, når tjekken om busende fremad.

Højdepunkter var der faktisk ikke specielt mange af i de otte omgange, de boksede. Kem Ljungquist vandt kampen klart. Det kan ikke diskuteres. Men det kan heller ikke diskuteres, at han ikke var overbevisende. Danskeren bokser ekstremt oprejst med strittende hage, og når han går til angreb, blotter han sig totalt. Det er indtil videre, hvor modstanderne har været på et overskueligt niveau, gået an, men spørgsmålet er, om ikke modstandere på niveau med dem, der ligger og venter på EBU-ranglisten, vil være i stand til at afstraffe den slags.

Ljungquists direkte venstre gik ofte pænt ind, og når danskeren var aktiv med sit højre jab og fulgte op med venstre kryds, var der også gevinst. Det var nok til at vinde kampen. Men specielt overbevisende var det ikke.

Tjekken fik i 7. omgang fratrukket et point for at være farlig med sit hoved, og dermed vandt Ljungquist kampen med cifrene 79-72 hos alle tre dommere.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 44 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us