Menu
REKLAME HER
A+ A A-

OlafSchroeder

Olaf Schröder, der gennem Anders Vesters år som aktiv promotor i Danmark fungerede som dennes matchmaker, er død. Det skriver hans nære ven og samarbejdspartner gennem flere årtier, Henrik Risum, på Facebook.

Olaf Schröder var så sent som den 12. april i aktion som supervisor i to titelkampe i regi af det lille forbund World Boxing Federation, hvor han spillede en aktiv rolle. To dage senere blev han imidlertid ramt af en hjerneblødning, og efter en uges indlæggelse på hospitalet er han død.

Da Anders Vester i 1998 begyndte som promotor, var det med Olaf Schröder som fast matchmaker. Tyskeren arbejdede desuden tæt sammen med Henrik Risum, da denne i årene efter årtusindskiftet var manager og senere, da han forsøgte sig som promotor.

Schröder var senest i Danmark for to år siden, da han var supervisor i WBF-titelkampen mellem Erzen Rrustemi og Ricardo Humberto Ramirez i Århus.

Olaf Schröder blev blot 53 år, og han efterlader sig sin hustru og en datter.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Olaf Schröder var mycket mer i nordisk boxning än matchmaker för Anders Vester. Han var en kort tid manager för Roland Ericsson och samarbetade med Benny Rosén och Kurt Sjölin.

Senare jobbade han med norske promotorn Erik Stenerud och det blev till en gala, det s k "Sjöslaget" i Kiel 1995. Det fanns stora planer på mer men de gick om intet.

Schröder skickade många boxare till Finland och dök upp i Sverige när proffsboxningen gjorde comeback.
Men de senaste åren var han mest aktiv i den nygamla versionen av World Boxing Federation och var dess starke man. WBFed var följaktligen mest aktiv i Europa.

P-Å P

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 179 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us