Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ali v Espinosa 2

Efter en pause, der kommer til at overstige to år, vender Ali Mohamed (5-0) efter planen tilbage til ringen den 4. juli, når Q Pro Boxing arrangerer sit første egentlige stævne, som finder sted i Aabenraa. 22-årige Ali Mohamed glæder sig over udsigten til endelig at komme i ringen igen, og trods den lange pause har han store sportslige ambitioner.

"Først og fremmest skal jeg tilbage i ringen, men så er målet også at blive europamester. Jeg tager dog en kamp af gangen, men jeg ved hvad det kræver," siger Ali Mohamed ifølge en pressemeddelelse.

Ali Mohamed fem hidtidige kampe har fundet sted i regi af Danish Fight Night/Mogens Palle, men nu prøver superbantamvægteren sig af i et nyt regi.

"Jeg har ikke bokset de seneste to år, og det har ikke været ideelt. På mit stadie i karrieren vil man gerne have nogle kampe. Jeg søgte nye veje, og det her projekt ser spændende ud. Det virker som om, at Q Pro Boxing vil nytænke boksning, og jeg vil gerne være med til noget nyt, og til at bygge noget stort op," lyder det fra Ali Mohamed.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu er det anden gang jeg læser det der med at de vil “nytænke boksning”. Er der kommet en melding om hvad det går ud på?

This comment was minimized by the moderator on the site

Det er jo bare tomt presselir

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 131 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us