Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jallaw i kamp2

Det bliver den 4. juli, at det nye promotorselskab Q Pro Boxing efter planen vil arrangere sit første professionelle boksestævne. Stedet bliver efter planen i promotor Svend Rasmussens hjemby Aabenraa, hvor bokseringen skal stilles op i noget så sønderjysk som et ringridertelt.

Q Pro Boxing har samlet stumperne op efter Peder Forsmans exit fra professionel boksning, og selskabet har foreløbig offentliggjort aftaler med Oliver Møllenberg (2-0), Mahdi Jallaw (1-1), Mikkel Nielsen (8-0) og Ali Mohamed (5-0).

"Ambitionerne er store. Vi er ikke blot en døgnflue, men vi bygger det stille og roligt op med nogle rutinerede boksere, og nogle boksere med en stor fremtid foran sig. Vi vil være Danmarks førende promotorvirksomhed, og med vores ledelsesmæssige setup har vi en klippefast tro på fremtiden. Der er behov for nytænkning inden for den professionelle bokseverden," siger Thomas Møllenberg, der står bag Q Pro Boxing sammen med Svend Rasmussen, ifølge en pressemeddelelse.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det lyder spændende med Q Pro Boxing.

Thomas Møllenberg har man hørt om. Det er dog Svend Rasmussen der ifølge BoxRec formelt står anført som promotor for projektet.

http://boxrec.com/en/promoter/875119

Jeg har aldrig hørt om manden. Der står han er bosiddende på Malta. Er der nogen der kan fortælle lidt om Svend Rasmussen og hvad han har lavet tidligere? Hvad er hans baggrund i forhold til boksning? Hvad er Quaestor?

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 138 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us