Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Brian ved ringside

Danish Fight Night-konceptet vil fremover have en ny promotor. Siden opstarten i december 2015 har det - i hvert fald formelt - været Brian Nielsen, der var promotor, men alle har været klar over, at det var Mogens Palle, der var den reelle promotor, og at den tidligere sværvægtsbamse mest var en form for kransekagefigur.

Til gengæld har Mogens Palles datter, Bettina Palle, generhvervet sin promotorlicens. Det var Bettina Palle, der var den formelle promotor i Team Palle fra 1999 til 2008, og nu begynder hun igen.

"Min far er jo blevet 85. Han har godt nok lovet at blive 100 år, men med min promotorlicens ruster vi os lidt til fremtiden," siger Bettina Palle til Ekstra Bladet.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det er ikke mange måneder siden jeg læste at hun absolut ikke havde/skulle have noget med faderens boksning at gøre, men som jeg forstod det, var hun vist trods alt inde over det.

Jeg har siden Palle's "comeback" været interesseret om han og datterens gamle promotor/manager fidus blev brugt på det nye kuld boksere, men det har åbenbart ikke været i nogens interesse at bore i det.

Der var meget polemik i sagen, hvor Palle og datteren var henholdsvis promotor og manager, og de havde sjovt nok de samme interesser. Noget som ikke var fordrende for bokserne og deres rettigheder. Ret mig hvis jeg tager fejl

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us