Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Wissam Khattar

Dansk Professionel Bokse-Forbund har inden for den seneste tid udstedt flere nye licenser. En af dem, der har fået promotorlicens, er den 70-årige Hadi Hamane, der gennem en årrække har været træner i amatørklubben IK Valby og blandt andet har været træner for Osama Hadifi i dennes professionelle karriere.

En af de boksere, der efter planen skal debutere hos Hadi Hamane, er Wissam Khattar. Han er 36 år og cruiservægter og træner til daglig i netop IK Valby. Wissam Khattar er netop blevet godkendt hos DPBF og har fået licens.

Der er ikke sat dato på, hvornår Hadi Hamane vil arrangere sit første profstævne, men den østsjællandske rygtebørs taler om den 21. juni i Køge som en mulighed.

En anden, der for ganske nylig har fået promotorlicens, er 51-årige Svend Rasmussen, der står bag firmaet Quaestor. Han skulle efter planen have været investor/sponsor for det nu hedengangne Forsman Sports Management, som han i samarbejde med Thomas Møllenberg nu angiveligt forsøger at samle stumperne op fra.

Det forlyder desuden, at Haris Dzindo (9-0) på egen hånd og med veners hjælp vil forsøge at stable et promotor-setup på benene.

For tiden er otte personer i besiddelse af en promotorlicens fra DPBF: Arne Christensen, Bettina Palle, Hadi Hamane, Mogens Palle, Mohammed Tahrani, Nisse Sauerland, Svend Rasmussen og Thomas Møllenberg.

Følgende er af DPBF godkendt til at være manager: Emil Larsen, Hadi Hamane, Mogens Palle, Mohammed Tahrani, Peter Secher og Poul Duvill.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 267 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us