Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Zagarro 4

Det lille forbund IBA sætter som tidligere nævnt en titel på spil, når Lolenga Mock (42-16-1) og Mateo Damian Veron (28-22-3) den 18. maj bokser revancheopgør ved et stævne i Viby Hallen i Århus.

Oprindeligt var det forbundets intercontinentale titel, der skulle stå på spil, men efter pres fra promotor Mohammed Tehrani bliver det i stedet det lille forbunds VM-titel, der bokses om.

"Jeg ringede til IBA og sagde, at intercontinental-titlen ikke er godt nok, og at Lolenga Mock fortjener en kamp om VM-titlen, og bad dem tjekke, hvad han har præsteret de seneste år. Jeg er godt klar over, at Mock ikke længere ligger i top på ranglisterne, men en stor del af det skyldes kampen i Tyskland i september sidste år, hvor kamplederen snød ham for sejren. Alt det forklarede jeg dem. Det tyggede de lidt på, og nu har de så officielt meldt ud. at kampen bliver om VM-bæltet," siger Mohammed Tehrani til Århus Stiftstidende.

Hovedpersonen selv er glad for, at der er et bælte på spil.

"Nu får jeg endelig chancen for en VM-titel efter 28 år som professionel. Det er en vanvittig følelse," siger Lolenga Mock.

Reelt har det dog ikke den store betydning, hvilken titel IBA sætter på spil. IBA er et af boksningens mange små og ikke ret anerkendte forbund, og en bokser kan ikke med rette udråbes som verdensmester, blot fordi han vinder dette forbunds version af en VM-titel. Det, der i stedet er relevant, er, at der er tale om en spændende matchning, da argentineren som bekendt besejrede Mock i januar.

Mateo Damian Veron skal på lørdag i Tyskland møde Sauerlands håb Leon Bauer. Den kamp er argentineren nødt til at slippe nogenlunde helskindet igennem for at være klar til start 18. maj i Århus.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Mateo Damian Veron boksede i aften mod Sauerlands ubesejrede tysker, Leon Bauer. Efter otte omgange fik Bauer sejren med 76-75, 76-75, 78-73. En afgørelse, der på diverse interforums bliver beskrevet som temmelig kontroversiel.

Comment was last edited about 3 months ago by Alex Hermann Alex Hermann
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 273 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us