Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Caballeri2

Både Sarah Mahfoud (8-0) og Allan Mahfoud (3-0) vil være med på programmet, når næste Danish Fight Night finder sted i løbet af maj. Det fortæller deres træner, Steen Sørensen, til Frederiksborg Amts Avis.

"Vi har fokus på at holde dem i gang. Lige nu kender vi ikke deres modstandere, så vi træner ikke til, at de skal møde en bestemt slags bokser. Lige så snart vi har en modstander, så kigger vi på det. Så træner vi på den modstander, så det bliver ren refleks, hvordan de skal bokse kampen," siger træneren til avisen.

Enock Poulsen (10-0) bokser stævnets hovedkamp mod polske Michal Syrowatka (20-2) i en kamp om den ledige EU-titel, og selvom Sarah Mahfoud er indehaver af IBF I/C-titlen, er det langt fra sikkert, at den titel kommer på spil.

"For både Sarah og Allan handler det om at få nogle omgange i benene. Det var rigtigt godt sidst, at Sarah fik en forsmag på, hvordan det er at gå mange omgange," siger Steen Sørensen.

Danish Fight Night meldte forleden ud, at Enock Poulsen får hjemmebane i EU-titelkampen. Det får Frederiksborg Amts Avis til at konkludere, at stævnet pga. Enock Poulsens bopæl i Smilets By skal finde sted i Århus.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 233 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us