Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Graf Foto KGZ Fougstedt

Det bliver den 22. juni i Horsens, at Dina Thorslund (13-0) sætter sin WBO-titel i superbantamvægt på spil mod den officielle udfordrer, australske April Adams (11-1-1).

"Jeg ved, at det er en by med masser af boksningshistorie, så jeg er sikker på, at folk er klar til boksning i verdensklasse den 22. juni. Der kommer tilrejsende fans fra min hjemby Struer for at støtte mig og sammen med de lokale fans, er jeg overbevist om, at de skaber en fantastisk stemning," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

Trods sin status som officiel udfordrer ligner australieren en bokser, som Dina Thorslund bør kunne klare relativt overbevisende. Hun sørger dog for ikke at undervurdere sin modstander.

"Adams er en fysisk stærk bokser, som er i god form, og jeg tror, at det bliver en meget fysisk kamp. Hun er en hård negl, men ikke hårdere end mig. Jeg kommer til at være 100% forberedt til denne kamp, og jeg vil vise mig fra min allerbedste side foran fansene i Forum Horsens. Jeg vil vise, hvorfor jeg er verdensmester, og hvorfor Adams ikke er," lyder det fra Dina Thorslund.

Thorslund forsvarede senest sin VM-titel i januar, hvor det blev til en overbevisende pointsejr over tyske Alesia Graf.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 171 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us