Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Doltel2

Enock Poulsen (10-0) kan i næste måned se frem til en hård og særdeles spændende titelkamp. Her skal han nemlig bokse om den ledige EU-titel i letweltervægt, men det bliver ikke mod franske Yazid Amghar (22-0), der så vidt vides er sat på sidelinjen på grund af en skade. I stedet bliver det polske Michal Syrowatka (20-2), som kommer til at stå i det modsatte hjørne, men det bliver det ikke ringere af.

Den Europæiske Bokse Union, EBU, skriver på sin hjemmeside, at Enock Poulsen og Michal Syrowatka i maj skal mødes om den ledige EU-titel på dansk grund på et stævne arrangeret af Mogens Palle.

Det ligner kort og godt en kanonmatchning.

Polakken er på den seneste EBU-rangliste placeret som nummer 9, mens Enock Poulsen endnu ikke har gjort sig fortjent til en rangering. Syrowatka har blandt andet besejret den regerende EBU-mester Robbie Davies, ligesom han har besejret landsmanden Rafal Jackiewicz, der er tidligere EBU-mester. Det er netop disse to boksere, der har givet Michal Syrowatka hans to hidtil eneste nederlag.

EBU meddeler desuden, at franske Yazid Amghar (22-0) vil blive officiel udfordrer til vinderen af opgøret mellem Enock Poulsen og Michal Syrowatka.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Fedt den kommer til DK. Så håber jeg bare det bliver på Djævleøen.
Må indrømme at jeg i starten af Enocks karriere var lidt “nervøs” for at han ville udvikle sig til en pæn, teknisk, defensiv lettere kedelig (for det brede publikum) bokser, men jeg synes at han i de seneste kampe har vist at der er en hård hund inde i ham, der godt vil ud og snappe i sin modstander. Lad os håbe vi slipper for afbud, sygdom og sparringspartnere der ikke dukker op.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 250 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us