Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Majewski 2 Foto Wende

Det har gennem længere tid været en offentlig hemmelighed, at NENT, der står bag blandt andet TV3 og Viaplay, har arbejdet hårdt for at få stablet et freakshow på benene i form af en MMA-kamp mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen. De involverede er blevet viftet om ørerne med store pengebeløb, og ifølge B.T. (der - hvis nogen ellers skulle være i tvivl - naturligvis er de første til at beskri... øhh, afsløre det hele) er det nu meget tænkeligt, at en sådan kamp kan komme i stand.

Mark O. Madsen bekræfter over for Ekstra Bladet, at der er dialog mellem parterne, mens Patrick Nielsen ikke har ønsket at kommentere sagen.

Tv-udbyderen har ved flere lejligheder haft travlt med at forsøge at sælge tåbelige freakshows som store sportsbegivenheder. Seriøs sport er åbenbart blevet degraderet til andenprioritet, og det er så derfor, Patrick Nielsen nu retter blikket fra bokseringen til MMA-buret. Set ud fra et økonomisk perspektiv er det vanskeligt at bebrejde ham det valg, men sportsligt er vi på samme niveau, som da han i 2010 deltog i Vild Med Dans. Den primære forskel er dog, at deltagelsen i underholdningsprogrammet på TV2 gav hans boksekarriere et boost, mens dette efter al sandsynligved vil slå karrieren endegyldigt ihjel.

Patrick Nielsen havde ellers lavet en ny promotoraftale med Peder Forsman, og han skulle efter planen have gjort comeback i bokseringen den 25. maj mod uruguayanske Rafael Sosa Pintos (58-14). Det blev der imidlertid sat en stopper for, da Forsmans knap så glorværdige fortid kom til offentlighedens kendskab, og han derfor valgte at trække sig ud af professionel boksning.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/boksning/nu-kommer-det-store-brag-patrick-scorer-kassen/7591675

Kampen bliver angiveligt officielt præsenteret i morgen formiddag.

Ifølge EB får Patrick Nielsen i størrelsesordenen en million for kampen, men jeg har hørt tal, der er væsentligt større. Som i væsentligt. Det er vanskeligt at bebrejde Patrick Nielsen, at han vælger pengene - manden skal trods alt have mad på bordet - men for os, der følger boksning, er det dødærgerligt, at Viasat foretrækker at satse på freakshows frem for seriøs sport.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 173 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us