Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Silva 2

Boksekarrieren er endnu ikke slut for Lolenga Mock (42-16-1). Supermellemvægteren, der om få uger runder 47 år, skal nemlig i ringen igen den 18. maj, hvor han på hjemmebane i Viby Hallen i Århus for mulighed for at revanchere sit seneste nederlag mod argentinske Mateo Damian Veron (28-22-3).

Det er Mohammed Tehrani, som arrangerer et stævne i samarbejde med Mocks management, MTK Global. Her vil Mock og argentinske Veron mødes i en kamp om den ledige IBA I/C-titel.

"Det har været en krig hver eneste gang jeg er gået i ringen, fordi jeg i langt størstedelen af min karriere har været journeyman. Hvis jeg ville bevise noget, skulle jeg skabe resultater mod alle odds," siger Lolenga Mock til Århus Stiftstidende.

Danskeren bokser i maj sin kamp nummer 60.

"Da jeg startede min karriere, havde jeg ikke troet, at jeg ville stå med 60 kampe på højeste niveau. At det så ovenikøbet bliver på hjemmebane, det kunne simpelthen ikke være bedre," siger han.

Tehrani vil hjælpe Mock

Mohammed Tehrani har arrangeret både boksning og diverse andre kampsportsstævner. Det er efterhånden tre år siden, at han ved et stævne i Århus arrangerede fire profkampe ved et stævne, der også indeholdt anden kampsport.

"Jeg har kendt Mock, siden han kom til Danmark i 2003, og han startede med at træne hos mig. Han er en fighter, der altid har kæmpet alene uden support, og han er ikke altid blevet fair behandlet, men han er blevet ved med at kæmpe for sin drøm. Han har hjulpet så mange boksere med at blive europamester og verdensmester, og det havde kun været fair, hvis han selv havde fået chancen for en VM-kamp for mange år siden. Derfor vil jeg gerne støtte ham og være med til at give ham en fantastisk jubilæumsaften," siger Mohammed Tehrani.

En af dem, der boksede ved Tehranis stævne for tre år siden, er grønlandske Frank Madsen (2-0). Han kan meget vel blive en af de øvrige boksere, der skal i ringen den 18. maj.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Lækkert initiativ og spændende kamp!

Det er dog værd at bemærke, at Mateo Damian Veron den 6. april skal møde Leon Bauer ved Sauerlands stævne i Wolfsburg. Den kamp skal han jo nogenlunde hæderligt igennem for at kunne stille til start i Århus måneden efter.

This comment was minimized by the moderator on the site

Spændende! Det er ikke længere væk hjemmefra end at jeg kan gå til og fra.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 158 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us