Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Palle og Ramon

Det næste Danish Fight Night-stævne vil få en dansk debutant på plakaten. Mogens Palle har netop skrevet kontrakt med den 20-årige letweltervægter Victor Ramon, som bliver næste mand til at debutere i bar overkrop.

"Der er tale om et meget stort boksetalent, som slår hårdt, som ser godt ud, og som har noget mellem ørerne. Samtidig har han den vigtige egenskab, at han er meget seriøs med sin træning og ivrig efter at lære og udvikle sig. Han lever og ånder for boksning," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Victor Ramon har som amatør blot bokset 19 kampe, hvor det er blevet til 17 sejre. I 2017 vandt han det jyske mesterskab for U19-boksere.

"Jeg slår først og fremmest hårdt, og så er jeg meget hurtig og stabil på benene. Jeg tænker, at det bliver sjovt at bokse med de tyndere handsker på, når jeg slår så hårdt," siger Victor Ramon, som har fuld tiltro til, at hans nye promotor kan finde de rigtige modstandere til ham.

"Jeg skal selvfølgelig bygges fornuftigt op i det rigtige tempo, og det ved jeg, at Mogens Palle er rigtig dygtig til," siger han.

Victor Ramon vejer cirka 64 kilo og bokser dermed i letweltervægt.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Set udefra er det en lidt sær signing! Men lad os satse på de mange års Palle erfaring:-)

Forøvrigt godt at se, at Palle har været os Morell og Enock, så ka ni vel have forhåbninger om et snarligt stævne. Desværre er frekvensen nok ikke længere 5-6 stævner, det ligner vi er nede på ca. 3 i stedet eller max 4... øv. Eller hvad vurderer i?

Nogle rygter om en kommende stævnedato?

This comment was minimized by the moderator on the site

Venligst uddyb hvorfor du mener det er sært.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 236 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us