Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Møllenberg v Jovic3

Der var værdifuld erfaring til Oliver Møllenberg (2-0), da han lørdag aften pointbesejrede serbiske Mirko Jovic (2-8). Efter kun at have bokset et par minutter i sin debut i januar, var der fire omganges boksning til danskeren denne gang, go det bekom ham vel.

"Jeg holdt mig til gameplanen og gennemførte til UG. Jeg holdt ham på afstand hele tiden og tog ikke nogen store chancer, selvom jeg får en del fuldtræffere ind," siger Oliver Møllenberg til Ekstra Bladet.

Oliver Møllenberg er med sine blot 18 år stadig meget grøn, men han virker lovende og var den mest positive oplevelse i Ringkøbing.

"Der er stadig en masse ting, der skal arbejdes på. Men jeg har lært rigtig meget af den her kamp. Jeg skal arbejde på mit tempo-skifte og mit jab. Som prof bliver du nødt til at have et jab, der sidder snorlige. Mirko Jovic kom med nogle hurtige rush og lige pludselig gik han kontra, og det var også fedt at prøve at tage nogle slag med de små handsker. For det er sgu noget helt andet," lød det fra Oliver Møllenberg, som er med på programmet igen, når der den 25. maj er stævne i Århus.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 151 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us