Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Tabaghua4

Mikkel Nielsen (8-0) var mere glad for sejren end for indsatsen, efter han havde gået seks omgange mod svenske Karlo Tabaghua (18-13). I en hård kamp, der umiddelbart så mere jævnbyrdig ud end de 3 x 60-54, som dommersedlerne viste, vandt Mikkel Nielsen en sejr, der trods alt var helt fair, men han erkendte efter opgøret, at indsatsen kunne være bedre.

"Jeg blev lokket med på hans lege. Han ville hele tiden ind på kroppen og presse på. Normalt kan jeg godt lide infights, men i dag kørte det slet ikke for mig. Så det endte med at blive en rigtig, rigtig hård kamp," siger Mikkel Nielsen til Ekstra Bladet.

To gange i kampens sidste halvdel blev danskeren ramt af for dybe slag. Svenskeren slap for at få frataget point, og de dybe slag satte deres spor på Mikkel Nielsen.

"Vi stødte hovederne sammen i 1. omgang, og det gjorde satme ondt! Og ja, så fik jeg to slag lige i pive-tøjet, og slag nummer to mærker jeg sgu stadigvæk! Det bliver man megafrustreret over, og man taber hovedet lidt. Men det er fint nok at prøve det til de store kampe: at bokse en lorte-kamp, men alligevel få arbejdet sig igennem," siger Mikkel Nielsen.

Danskeren runder senere på foråret 30 år, og den 25. maj kan han se frem til sin første titelkamp. Det bliver i det lille forbund GBU, at danskeren får mulighed for at vinde et bælte.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 157 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us