Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Tabaghua

Mikkel Nielsen (8-0) kom på hårdt arbejde i seks omgange mod en særdeles kompetent modstander, inden han lørdag aften lukkede Peder Forsmans debutstævne i Ringkøbing med en pointsejr mod svensk-georgiske Karlo Tabaghua (18-13).

Kampen blev hård, som Mikkel Nielsen-kampe sædvanligvis bliver det, og Karlo Tabaghua viste samtidig, at han trods sin status som journeyman kan være en farlig og svær modstander for de fleste.

Det var en Mikkel Nielsen, som vi kender ham, der lagde fra land. Med sin klassiske sluggerstil forsøgte han at presse svenskeren og med mange hooks at køre ham træt. Det gik såmænd også fint i 1. omgang, som danskeren vandt, men herefter var det som om, at svenskeren fik mere tro på egne evner.

I 2. omgang var det Tabaghua, som var den offensive bokser, mens Mikkel Nielsen fik sine point i hus via kontraboksning. Det blev derfor en meget tæt omgang, og det udviklede sig hurtigt til at blive en meget hård kamp for Mikkel Nielsen, der kæmpede sig tilbage i 3. omgang, hvor han nok var den bedste, uden at han på noget tidspunkt på nogen måde blev overbevisende.

Tabaghua havde tydeligvis ikke den store respekt for Mikkel Nielsens power, og han gik derfor fremad i jagten på infighten. Den tog danskeren gerne, men den gik dog lidt over grænsen, da Mikkel Nielsen i 4. omgang blev ramt alt for dybt. Et efterfølgende dansk højre hook sikrede, at omgangen endte med dansk sejr, men Mikkel Nielsen var kommet på alvorligt arbejde mod den hårdtarbejdende svensker.

Igen i 5. omgang ramte Tabaghua for dybt, men Mikkel Nielsen fik overvundet problemerne og kæmpede sig igennem de seks omgange. Danskerens sejr var ganske fair, men specielt overbevisende kan man ikke kalde Mikkel Nielsens indsats.

Alle tre dommere scorede kampen 60-54 til Mikkel Nielsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 176 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us