Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Møllenberg v Jovic

Oliver Møllenberg (2-0) er et stort talent, som er værd at have forventninger til. Det må være konklusionen oven på den blot 18-årige Møllenbergs anden profkamp, der endte med en klar pointsejr efter en overbevisende indsats mod serbiske Mirko Jovic (2-9).

Allerede fra 1. omgangs første gonggong satte Møllenberg sig på opgøret og satte en streg under, at han er et spændende talent. Masser af varieret boksning - hooks, uppercuts og især lækre dybe slag - blev krydret med gode undvigelser og gav i det hele taget billedet af en ung bokser, der med rette behandling - og rette indstilling, ikke mindst - kan blive til noget rigtigt interessant.

Den indledende omgang var da heller ikke overstået, før Jovic måtte i gulvet. En dyb venstre fra Møllenberg gav en tælling til serberen, som dog kom godt igen.

Mirko Jovic var trods sin status som journeyman kommet til Ringkøbing for at kæmpe sin chance, og han gjorde alt, hvad han evnede. Hans problem var bare, at evnerne ikke rakte til ret meget over for Møllenberg.

Oliver Møllenberg havde en stor fordel i højde og rækkevidde, og det udnyttede han gennem det meste af kampen godt til at holde sin modstander på afstand. Hans defensiv skal dog forbedres, for når han angreb, åbnede han sig og måtte derfor tage imod flere træffere.

Den danske sejr var dog aldrig i fare. Oliver Møllenberg var et niveau over Jovic, og alle tre dommere scorede helt som ventet opgøret 40-35 til Oliver Møllenbergs fordel.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Er på ferie og kunne ikke se stævnet. Ville ellers godt have set de nye talenter. Er de på niveau med Meng eller er han klart foran? Altså rent udviklingspotentiale-mæssigt?

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg vil vurdere, at Meng er klart foran på nuværende tidspunkt! Men okay han har også 5 kampe nu, og har ikke som Jallaw haft et setback!

Men er da helt givet, at såvel Møllenberg som Jallaw har potentialet til at nå langt hvis de udvikles og matches rigtigt! De gjorde en fornuftig figur igår, men såvel Forsman, bokserne og trænerne har et langt sejt træk foran sig, hvis talentet skal foldes ud!

Spændende at se, hvordan man tænker at bygge dem op, og om Forsman har den fornemmelse for matchningerne, som der skal til hvis tingene skal udvikle sig korrekt, og om man formår at have det rigtige setup omkring bokserne. Sammenligner man med Palle, så er der lige lidt erfaring at samle endnu;-)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 194 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us