Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Holzken v Romanova

Det var en ivrig og meget aktiv Alicia Holzken (3-0), som sikrede sig profkarrierens tredje sejr ud af lige så mange mulige. Den kom i hus, da den ukrainske veteran Oksana Romanova (9-25-1) blev pointbesejret efter seks omgange.

Holzken viste, at hun kan blive en interessant bokser - hvis man vel at mærke interesserer sig for kvindelige, hollandske fluevægtere. Hun er hurtig på hænderne og meget aktiv, og da hun efter planen skal bokse titelkamp allerede i maj, skal hun nok blive prøvet af mod vanskeligere modstandere.

Holzken lagde - ligesom vi har set hende i hendes to hidtidige kampe - ud i et hæsblæsende tempo med mange slag. Især det venstre jab med det opfølgende højre kryds blev slået mange gange, og det høje tempo sikrede hollænderen de indledende omgange på dommersedlerne.

Midtvejs i kampen skruede hun en anelse ned for tempoet, og det fik Romanova til at forsøge at styre mere af opgøret. Holzken var nu mere afventende og boksede i stedet kontra, men det var fortsat hollænderen, der fik flest tællende træffere ind.

Kampens højdepunkt fandt sted i 5. omgang, hvor kampleder Freddy Rafn skulle adskille de to boksere efter infight, men hvor rumænerens hår viklede sig ind i en af knapperne i hans skjorte - med en del morskab blandt tilskuerne som resultat. Det lykkedes dog Romanova at vride sig fri af kampleren, og selvom hun kom nogenlunde helskindet igennem alle seks omgange, var hun ikke for alvor i nærheden af sejren.

I sidste omgang fik rumæneren fratrukket et point for at holde, og derfor blev scoren fra alle tre dommere 60-53 til Alicia Holzken.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us