Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Poulsen i kamp 2 Foto Wende

Kim Poulsen (28-5) vender tilbage til den danske boksering, når Peder Forsman den 25. maj holder stævne SAS Radisson i Århus. Her skal Kim Poulsen bokse en kamp i supermellemvægt mod en endnu unavngiven modstander.

Kim Poulsen har ikke haft sin faste boksebase i Danmark, siden han ved årsskiftet 2013/14 flyttede til Østrig. Det kom boksekarrieren dog ikke ret meget i fremdrift af, og de seneste år har han måttet tage imod vanskelige kampe på udebane under vanskelige forhold. Det har i flere tilfælde resulteret i forventelige nederlag.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Fantastisk at se Kim Poulsen tilbage på et dansk stævne, og hvis jeg læser det rigtig er det som hjemmebanebokser denne gang!

Man kan kun håbe, at det ikke bliver en engangsforestilling, og Kim vil med sin store rutine og solide rekordliste pynte i Forsmans stald i den fase hvor den er nu!

Man kan kun lige så stille begynde og overveje, hvordan parløbet med Saurland skal køre omkring både de boksere som er på plakatten i denne omgang, men også de "store" Saurland navne i Dina og Kem, som begge er på managerkontrakter med Forsman, som nu agerer promotor for en række andre navne! Jeg glæder mig ihvertfald til at se hvordan disse to dele af forretning skal køre sammen, og hvordan parløbet med Saurland bliver, hvis de da overhoved kommer til at arrangere andet end 1-2 årlige Struerstævner, for er det tilfældet, så er det jo til at overse!

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us