Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Micki v Semerdjiev Foto Wende

Micki Nielsen (25-1) kommer på lørdag på en vanskelig opave, når han på udebane i Roeselare i Belgien møder den lokale helt Yves Ngabu (19-0) i en kamp om EM-titlen i cruiservægt. En titel, der på nuværende tidspunkt tilhører belgieren.

Danske tv-seere kan følge opgøret live på TV 3 Sport eller Viaplay, der viser kampen lørdag aften fra klokken 23.

Det er efterhånden tre år siden, Micki Nielsen senest har bokset en kamp hjemme i Danmark. Ved den lejlighed leverede han og italienske Marko Larghetti et brag af en kamp, men det var tilsyneladende ikke nok for promotor Sauerland, der siden ikke har vist nogen nævneværdig interesse i at føre danskeren frem til meningsfulde kampe.

Evnerne er absolut til stede hos Micki Nielsen, men i de seneste tre år har han alligevel måttet finde sig i at blive sendt til Sydafrika i håbløse matchninger, hvor han indkasserede karrierens hidtil eneste nederlag, og efterfølgende blot ved sjældne lejligheder få en hold-i-gang-kamp for at være klar til igen at blive sendt på udebane. Selvom Micki Nielsen er officiel udfordrer til EM-titlen og dermed burde have en gylden mulighed for at få hjemmebane, viste Sauerland ikke større interesse i at sikre danskeren de bedste betingelser for sejr.

Evnerne er absolut til stede hos Micki Nielsen, men det er alligevel en dansker med ryggen mod muren, der stiller op i Belgien i jagten på det prestigefyldte EM-bælte.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Hvad er jeres forventninger til kampen? Tror I Micki giver den hjem, eller bliver det et nederlag?

Jeg har ikke nogen kendskab til NgaBu, men når man hører om Mickies forberedelser, lyder det som om, at skaden sidder i hovedet. Derfor er jeg bange for, at Micki inkasserer endnu et nederlag.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 85 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us