Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Robert Larsen vinder

Karrieren som aktiv bokser er slut for Robert Larsen (3-3-1). Så direkte lyder beskeden selv fra 45-årige Larsen, der i fredags skulle have bokset sin ottende profkamp, men meldte afbud grundet sygdom.

"Fristelsen er stor for at tage en kamp mere. Jeg får stadig tilbud om kampe, og lysten til at bokse en kamp mere skal jeg vist stadig slås lidt med. Der er bare ikke rigtigt mening med det - udover pengene, som heller ikke er enorme," fortæller Robert Larsen.

Robert Larsen nåede sammenlagt cirka 90 kampe. Han var op gennem 1990'erne en ganske udmærket amatørbokser, og han nåede som bekendt at få en kort professionel karriere, selvom den lod vente meget længe på sig. Allerede i 2002 annoncerede Robert Larsen, at han ville blive professionel - dengang med Henrik Risum som manager - men først 13 år senere boksede han for første gang med bar overkrop.

I mellemtiden havde Robert Larsen haft en kort promotorkarriere, der viste, at hans spidskompetence inden for boksning ikke ligger på dette felt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

45 år og stadig fristet af kampe. Det er altså en vis respekt værd. Når jeg tænker på hvordan jeg selv skal “kæmpe” med min dovenskab og diverse fristelser og dårlige undskyldninger for at springe en tjans i fitness-centret over, er der stadig et stort spring op til at klatre op i en ring og blive tæsket på af en yngre, sulten modstander.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 57 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us