Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Møllenberg i kamp

En masse kampe - og et mål om at vinde et stort forbunds junior-titel i en tidligere alder end Oliver Meng. Det er de foreløbige mål med den professionelle karriere for Oliver Møllenberg (1-0).

Den 18-årige letweltervægter har netop lavet en fireårig aftale med Peder Forsman, og han bokser sin næste kamp den 25. maj, når Forsman holder stlvne i Århus.

"Jeg skal bokse en masse kampe og gerne de helt store. Jeg ved, at Peder er fremtiden i dansk boksning, og jeg kan mærke, at det her er det helt rigtige," siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.

Som professionel er det blevet til mindre end en omgang, da han vandt sin debutkamp i 1. omgang. Men som amatør har Oliver Møllenberg allerede masser af titler på cv'et, og det er især hans store målrettethed, der har overbevist promotoren.

"Oliver har kun ét mål med sin boksning, og det er at blive verdensmester. Allerede nu bokser han fuldtid. Han er gået all-in, og det tiltaler mig rigtigt meget," siger Peder Forsman.

Promotoren lover sin bokser, at der på den anden side af sommerferien vil blive stablet et stævne på benene i Gilleleje, så Møllenberg igen kan få lov at bokse foran sit hjemmepublikum.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 37 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us