Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Acosta 2 Foto Sjørup

Der er én kamp tilbage i Lolenga Mock (42-16-1). Efter sidste uges skuffende nederlag til argentinske Mateo Damian Veron, er det naturligt, at karrieren lakker mod enden. Den snart 47-årige kriger forbereder sig dog på en sidste tur ind i den firkantede ring.

"Kom med hvem som helst til min afskedskamp. Jeg er stadig på toppen, og jeg er fast besluttet på at give mine fans en god aften med deres kriger," siger Lolenga Mock ifølge en pressemeddelelse.

Bokseren har gennem årene bragt mange ofre i jagten på at nå toppen som bokser. Han er nu nået dertil, hvor hensynet til familien vejer så tungt, at han er klar til at skrue ned for boksningen.

"Da jeg var højt rangeret og tæt på en VM-chance, var det et okay offer at bruge fødselsdage uden mine tre børn, men nu har de brug for deres far," siger Lolenga Mock, der håber, at han i fremtiden kan øse ud af sin erfaring til nyere generationer.

"Jeg håber, at jeg kan fortsætte i boksning, efter min karriere er slut. Forhåbentlig kan nogen få nytte af den viden, jeg har fået efter 27 år som professionel bokser," siger han.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 36 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us