Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Sanchez Foto Sauerland

Dennis Ceylan (19-3-2) måtte for anden gang indkassere et nederlag mod Jesus Sanchez (10-1), der stoppede ham i 5. omgang. Efter en kamp, hvor Ceylan havde været dominerende, blev han fanget og var færdig.

Spanieren kom farende ud af ringhjørnet, som var han skudt ud af en kanon. Han fløg i flæsken på Ceylan og slog som en vanvittig og som om, han kun havde 1. omgang til at afslutte kampen.

Det formåede han selvsagt ikke - og allerede inden 1. omgang var slut, havde Ceylan tæmmet ham en smule. Blandt i form af uppercuts og et par serier med rene træffere.

Tidligt i 2. omgang var det dog som om, tiden blev skruet 10 måneder tilbage, da Sanchez ramte Ceylan med et hårdt højre hook. Det var som om, Ceylans ben skælvede, men han holdt sig oppe, og resten af omgangen blev et regulært slagsmål. Den slags er ellers ikke til Ceylans fordel, men han var bedre end Sanchez og vandt igen omgangen.

I 3. omgang var tempoet så småt begyndt at falde. Sanchez ramte igen Ceylan med et farligt venstre hook, men spanieren måtte undervejs i omgangen tage imod en del og virkede undervejs også rystet. Det var som tilskuer dog vanskeligt at være helt rolig, for Ceylan sloges og måtte tage imod for meget.,

Det blev mere vildt, end man som Ceylan-fan kunne synes nødvendigt, men danskeren var alligevel et niveau over sin spanske modstander, der undervejs måtte indkassere en del hårde træffere.

Afgørelsen faldt i 5. omgang. Ceylan blev presset mod tovene og overdænget med en serie, og til slut røg han ned. Han kæmpede sig på benene, men dybt rystet blev han korrekt stoppet.

En meget skuffende afslutning på en kamp, hvor Ceylan var klart foran, men hvor han boksede elendigt. Han burde ikke have indladet sig på slagsmål, som det skete. Til gengæld burde han være teknisk dygtig nok til at styre spanieren. Med dette nederlag må Dennis Ceylan overveje, om karrieren er forbi.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Dennis havde i perioder af kampen rimelig godt fat i Sanchez. Men desværre gik han i slagsmål med ham, frem for at udnytte sin tekniske overlegenhed.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 129 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us