Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Mittag Foto Sebastian Heger

Abdul Khattab (16-2-1) er tilbage på vindersporet efter en hård kamp og kneben sejr mod svenske Oliver Flodin (4-1). Khattab var på sin vis på udebane, da svenskeren er på sat aftale med Sauerland, men danskeren viste over de otte omgange at være bedre end svenskeren og vandt en fortjent sejr.

Khattab har altid haft for vane at være bedst i begyndelsen af sine kampe, og han lagde da også fint fra land med den  lange venstre, der for 14 måneder siden var ved at gøre livet rigtigt surt for Ronny Mittag.

Gode venstre hooks og efterfølgende undvigelser gjorde det surt for svenskeren, og det samme skete, når Khattab flere gange fik sendt sit højre sving eller lige højre afsted.

Oliver Flodin lod Khattab være på en passende afstand, og derfor blev kampen bokset på Khattabs præmisser. Derfor var det også danskeren, der midtvejs i kampen var foran.

I 5. omgang forsøgte Flodin sig mere offensivt, men han lavede stadig ikke nok til at vinde. Khattab formåede at holde den passende afstand og fange de fleste af svenskerens slag i parraderne.

Abdul Khattab har tidligere i karrieren haft for vane at blive træt, når kampene kom ud på denn lange distance. Denne gang var det også Khattab, der klart satte dagsordenen i den første halvdel, mens svenskeren kom bedre med i de sene omgange.

To dommere havde - ligesom knock-out.dk - 77-75 til Abdul Khattab, mens den tredje dommer havde en lidt større sejr i form af 79-73.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 104 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us