Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nielsen v Tedeev 3 Foto KGZ Fougstedt

Mikkel Nielsen (7-0) måtte helt som ventet bruge alle seks omgange, inden sejren mod bulgarske Angel Emilov (9-25) var i hus - og helt som ventet vurderede alle tre sidedommere, at Mikkel Nielsen vandt alle seks omgange.

Angel Emilov er en klassisk journeyman, men fra begyndelsen af opgøret bed han egentlig ganske godt fra sig. Mikkel Nielsen forsøgte med sit vanlige venstre jab, og selvom det da også var danskeren, der ramte mest, var bulgareren ikke kommet til Vestjylland udelukkende for at lægge sig.

I 2. omgang skruede danskeren op for tempoet, og et par højre kryds fik et kort øjeblik benene til at ryste en smule under bulgareren. Mikkel Nielsen arbejdede generelt meget og slog mange slag, og han ville tydeligvis gerne have modstanderen ned og mysse med kanvassen.

Angel Emilov er en solid journeyman, der ikke går i gulvet, bare fordi der bliver tjattet til ham. Og tjattet til ham blev der i allerhøjeste grad fra en meget aktiv Mikkel Nielsen. Men i det mindste var Emilov ikke sådan en modstander, der blot agerede sandsæk og gemte sig bag dobbeltparraderne uden at slå igen. Han forsøgte efter bedste evne at tage en kamp, men Mikkel Nielsen var bare bedst i det opgør, der hurtigt kom til at handle om at stå foran hinanden og bytte serier.

Kampen blev aldrig den store boksemæssige oplevelse, men den blev starten på et forhåbentligt aktivt forår for Mikkel Nielsen.

Foto: KGZ Fougstedt

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 99 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us