Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bashanov v Chmelik Foto KGZ Fougstedt

Adam Bashanov (3-2) er tilbage på vinderkurs. Faktisk boksede den 25-årige letsværvægter formentlig også sin hidtil bedste kamp med bar overkrop - uden at det nødvendigvis siger alverden. Bashanov havde fuldstændig styr på bulgarske Ivan Nikolov (2-6-1), som blev besejret stort og sikkert på point.

Bulgareren var en lille tæt fyr, som gerne lænede sig fremad. Det fik et par uppercuts fra Bashanov i kampens indledning gjort noget ved, og den højere og langt mere boksekyndige dansker efterlod ikke den store tvivl om, hvem der skulle komme serjrrigt ud af det opgør.

Nikolov kom til tider fremad i nogle rush, ligesom han afleverede nogle vilde møllesving, der sikkert kunne gøre skade, hvis Bashanov ikke havde været hurtig nok til at flytte hovedet. Det var han dog så rigeligt, og selvom bulgareren kæmpede efter bedste evne, var han bare overmatchet mod en langt bedre bokser.

Mod slutningen satsede Bashanov i et forsøg på at afgøre kampen før tid. Det lykkedes ikke, så danskeren måtte tage til takke med endnu en pointsejr.

Adam Bashanov vandt med 40-36 hos alle tre dommere.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 95 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us