Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Alicia Holzken

Alicia Holzken (2-0) fik en let sejr på rekordlisten, da bulgarske Ivanka Ivanova (1-7-1) fik klø og blev besejret let. Den hollandske bokser virker talentfuld, og hun kan uden problemer hurtigt sættes op mod langt mere seriøs modstand.

Holzken virkede meget ivrig efter at stoppe sin bulgarske modstander. Hollænderen lagde ud i et vanvittigt tempo, hvor hun slog løs og tilføjede hvert eneste slag et skrig, der ville have gjort Monica Seles misundelig.

Ivanova måtte allerede i 1. omgang tage imod en del træffere, og hendes forsøg på at slå igen viste, at den bokseskole, som hun er opdraget i, slet ikke er på samme niveau som Holzkens.

Det blev ret hurtigt et spørgsmål om overlevelse for Ivanka Ivanova, som brugte det meste af den efterfølgende omgang på at løbe sidelæns rundt i ringen for at slippe for de allerværste øretæver.

Alicia Holzken har tidligere leveret flotte resultater inden for kickboksning, og hun har utrolig meget boksning i sig. Venstre-højre-kombinationerne blev slået flot, og Ivanova blev mærket, når de hollandske næver ramte.

Først 10 sekunder før tid begyndte benene for alvor at flakke under Ivanova, der blev ramt af et højre kryds. Det lykkedes hende dog at gå igennem de planlagte fire omgange. Men selvom hun gjorde en ihærdig indsats med at løbe fra det meste, kunne hun ikke løbe fra en klar hollandsk pointsejr på 40-36 hos alle tre dommere.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 145 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us