Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo v Lakatos Foto Sauerland

Haris Dzindo (9-0) åbnede lørdagens Nordic Fight Night i Struer med en fin præstation, men med en besynderlig afslutning, da georgiske Giorgi Gogebashvili (13-11-3) ikke havde den store lyst til kamp og endte med at blive diskvalificeret.

Udmærkede kombinationer med et solidt venstre jab fulgt op med højre kryds sikrede Dzindo 1. omgang, og da danskeren med de bosniske rødder i 2. omgang skruede op for tempoet, var klasseforskellen ganske tydelig.

Haris Dzindo afleverede et solidt jab, og hans venstre hooks til både hoved og krop virkede tunge. Gogebashvili syntes også hurtigt, at det hele blev en smule hedt, for han havde meget travlt med at falde, så han på den måde kunne få en smule fred.

Georgieren virkede i det hele taget ikke synderligt interesseret i kamp, og da han mod slutningen af 2. omgang var gledet for hundredesyttende gang, havde kamplederen set nok. Han diskvalificerede Giorgi Gogebashvili - og det virkede georgieren ærligt talt ikke ked af.

En fin præstation af Haris Dzindo, som viste, at han altså ikke er uden evner. Men han har behov for at blive testet mod bedre modstandere.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 155 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us