Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Caballeri3

Indledningen var en smule famlende, men da Sarah Mahfoud (8-0) først fik styr på Bokiwe Nonina (14-4-1), var der ikke den store tvivl om udfaldet. Danskeren var over den lange distance den bedste bokser, og det var fuldt fortjent, at Sarah Mahfoud efter de 10 omgange blev udråbt som vinder. Dermed sikrede hun sig IBF I/C-titlen og er nu stillet en kamp om forbundets interim-titel i udsigt.

Sydafrikanerens lange arme var en udfordring for Sarah Mahfoud, der et par gange i kampens indledning blev truffet af Nonines lange højre til kroppen. Mahfoud forsøgte at finde vejen forbi de lange stænger, men det var ikke spor let.

Nonine boksede dansende og afventende og undveg de angreb, som Sarah Mahfoud kom med. Der var derfor ikke mange rene træffere, og det var vanskeligt at udpege en vinder af omgangene.

Det var vanskeligt for Sarah Mahfoud at komme forbi de lange sydafrikanske arme, og der blev derfor slået mange huller i luften, fordi Nonina var god til at undvige.

4. omgang blev Sarah Mahfouds hidtil bedste. Nonine formåede nu hverken at undvige eller svare igen med sin venstre som kontra. Mahfoud kom ind med sin venstre-højre-kombination, og for første gang var der en omgang, som der ikke var nogen som helst tvivl om.

Midtvejs i kampen begyndte Mahfoud at bokse mere aggressivt, og det var umiddelbart en god idé. Når hun kom tæt på Nonine, kunne sydafrikaneren ikke længere drage den store fordel af de lange arme.

At komme tæt på modstanderen er dog ikke udelukkende en fordel. Midtvejs i kampen hamrede de to boksere hovederne sammen, og Sarah Mahfoud begyndte at hæve en smule ved sit venstre øje. 

Efter en god indledning på kampen syntes modet langsomt at sive ud af Bokiwe Nonina. Mahfoud fik aldrig nogensinde let spil, men i kampens sidste halvdel var der ikke længere den store tvivl om, at det var danskeren, som dominerede og hev omgangene hjem. Sydafrikaneren var ikke specielt aktiv og hun udnyttede ikke længere sin fysiske fordel i form af den lange rækkevidde.

Jo længere kampen skred frem, jo mere sikker virkede den danske sejr. Dommerne scorede kampen 100-90, 100-91 og 98-92 til Sarah Mahfoud.

Knock-out.dk scorede kampen 98-92 til Mahfoud.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Flot kamp af Sarah Mahfoud. Hun viste at hun havde værktøjerne til at besejre Nunina. Min største anerkendelse og beundring.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 82 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us