Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido5

Enock Poulsen (10-0) scorede endnu en knockout-sejr, da Berman Sanchez (28-8-3) i 4. omgang blev sendt i gulvet og ikke formåede at komme op. Ligesom i sin seneste kamp i november var det en uppercut fra Enock Poulsen, der afgjorde kampen.

Den teknisk velfunderede Enock Poulsen var fra begyndelsen sin latinamerikanske modstander overlegen. Danskeren styrede begivenhederne fra ringens midte, og selvom Sanchez var for klog og rutineret til at komme i de store vanskeligheder, var der ingen tvivl om, hvem der styrede slaget og satte de første point ind på bankbogen.

Når Enock Poulsen fandt den rigtige afstand, havde han helt styr på sagerne. Den lange venstre stemplede ind efter behag, og der kom ikke ret meget retur fra Berman Sanchez. Han forsøgte, men Enock Poulsen var for hurtig i sine undvigelser, og uden at tage imod ret mange træffere kunne danskeren stille og roligt bokse endnu flere omgange hjem.

Afgørelsen faldt i 4. omgang, hvor Sanchez blev sendt i brædderne. Den uppercut, som afgjorde kampen, så dog ikke umiddelbart vanvittig hård ud, men bokseren fra Nicaraqua formåede ikke at komme op inden 10.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 150 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us