Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Kotosovs2

Når de danske Danish Fight Night-boksere den 18. januar skal i aktion i Nykøbing Falster, bliver det endnu engang muligt at sidde og følge med hjemme foran skærmen.

For tredje gang i træk vil stævnet blive streamet via Ekstra Bladets hjemmeside. For at kunne se stævnet, er det nødvendigt at være såkaldt plus-kunde. Det koster 49 kroner at få adgang til hele Ekstra Bladets plus-univers - deriblandt adgang til at se hele stævnet den 18. januar.

"Boksning har haft det svært i Danmark, siden Mikkel Kessler lagde handskerne i skabet, men det er imponerende, som netop ildsjælen Mogens Palle prøver at dyrke de danske talenter og fortsat driver dansk professionel boksning sammen med Team Sauerland. Den genopbygning vil Ekstra Bladet gerne være en del af, og derfor er det fedt, at vi kan sende stævnet på fredag fra Nykøbing Falster," siger Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen til... Ekstra Bladet.

Der er som bekendt to titelkampe på programmet i Nykøbing Falster: Oliver Meng (4-0) mod Maono Ally (8-3-1) om IBF's youth-titel og Sarah Mahfoud (7-0) mod Bukuwe Nonina (14-3-1) om IBF' intercontinentale titel.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 284 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us